Dobrodosli na nas sajt.

Na nasem sajtu mozete da pronadjete zeljene automobile za kupovinu, a mozete da se registrujete, napravite svoj nalog i uspesno prodate svoj automobil.

Registracija

POSTAVI BESPLATNO OGLAS

Autotrader Blog

otkup polovnih vozila

Otkup polovnih automobila i starih vozila u Srbiji

otkup polovnih vozila

Vaš polovni automobil u svako doba možete dovesti kod nas i proveriti koliko Vam mi nudi u novčanom iznosu. Vrednost automobila procenjuje se na osnovu starosti samog vozila, na osnovu spoljašnjeg izgleda, iako najviše cenu podiže sama unutrašnjost vozila, odnosno motor i ostali bitni elementi za rad. Naši stručnjaci izvršiće tehnički pregled vašeg starog automobila, kako bi se uverili u ispravnost vozila, nakon kojeg, ćemo Vam ponuditi nabolju otkupnu sumu novca. Ukoliko niste zadovoljni predloženo cifrom , možete nam svakako predložiti određeni iznos koji Vi tražite, a mi da vidimo da li vam toliko možemo isplatiti. Naravno, kao što možete videti, čitav posao se vrši isključivo uz dogovor i u dobrobit obe strane. Ukoliko su potrebne određeno popravke na vašem vozilu računajte na manju cenu od one koju ste planirali da dobijete, jer se svakako automobil, ukoliko će se prodavati dalje, mora srediti da bude perfektan za sledećeg kupca. Kao što je opšte poznato, o svim informacijama koje Vas zanimaju, možete saznati i putem našeg broja telefon, ukoliko živeti podalje od našeg placa.

Firma koja radi jako dugo otkup automobila u Srbiji je najpoznatija upravo po najboljoj ceni otkupa u Srbiji i korektnosti prema potencijalnim prodavcima. Ukoliko se odlučite da prodate Vaš auto slobodno ih kontaktirajte, a možete pratiti vesti vezane za otkup automobila ovde i ovde .

Spoljne veze ka sajtovima koji se bave otkupom polovnih automobila:

otkupautomobila.blogspot.com

otkupautomobila.wordpress.com

otkupautomobila.blog.rs

Ukoliko imate koje pitanje na temu otkupa automobila, slobodno nas kontaktirajte.