Dobrodosli na nas sajt.

Na nasem sajtu mozete da pronadjete zeljene automobile za kupovinu, a mozete da se registrujete, napravite svoj nalog i uspesno prodate svoj automobil.

Registracija

POSTAVI BESPLATNO OGLAS

Autotrader Blog

otkup-polovnih-automobila

Otkup starih i polovnih automobila

otkup-polovnih-automobilaVlasnik ste možda višedecenijski starog automobila. Možda ste ga dobili u nasleđe, a možda ste VI sami pre više decenija kupili stariji auto, zato što svojevremeno niste imali novca za noviji. Šta god da je u pitanju, u Vašem posedu je vrlo staro vozilo i želeli biste da ga se ratosiljate.
Možda ste se već i raspitivali o osobi koja bi ga odvezla na odgovarajuću deponiju, ili možda na reciklažu, a da se pritom ne izlažete većim novčanim izdacima. Upravo ste pronašli najbolju varijantu da na obostranu korist rešite svoj problem brzo i efikasno. Postoji firma koja se godinama radi otkup polovnih automobila na području glavnog grada naše zemlje i njegovog bližeg okruženja. Po dogovoru, ljudi iz naše firme stižu, odnose automobil, a Vama kao prodavcu pripada znatna suma novca. Moguće je da ste sumnjičavi, ali postoji neko kome Vaš prastari auto treba i ko će ga realno isplatiti. Ali, tog nekog teško je naći putem raznoraznih oglasa i raspitivanja preko poznanika. Stare automobile najpouzdanije je prodati proverenoj firmi. Ta vrsta usluge vrši se, iz tehničkih razloga, za sada samo u Beogradu i bližem okruženju, ali ako pripadate pomenutoj teritoriji, budite uvereni da ćemo se veoma brzo po ostvarenom dogovoru pojaviti na Vašoj adresi i otpremiti staro vozilo. Stižemo na Vašu adresu, procenjujemo vozilo bez obzira na model i marku i nudimo maksimalno realnu sumu novca.
Uvereni smo da ćete, poput mnogih drugih, nasmejani posmatrati transport svog starog auta. Moguće je da deluje nerealno, ali i u ovom segmentu se pokazala istinitom ona stara poslovica da svaka roba ima svog kupca, pa tako i automobili sa višedecenijskom starošću. Najbitnije je da su zainteresovani za ovakva vozila u mogućnosti da izdvoje pristojnu sumu novca i da vozilo, u sopstvenoj organizaciji transportuju sa Vaše adrese, i u slučaju da je neispravan i da se njime trenutno ne može upravljati. Nebitno je da li je u pitanju *Mazda*, *Fiat*, *Škoda*, *Suzuki*,* Ferari*, *Honda*, *Ford*, *Dacia,* *Jugo*,* Lada*, *Alfa Romeo*, *Opel* ili Otkup BMW vozila ili bilo koja druga marka i model. Nebitni su starost i stanje, kod nas su svi automobili dobrodošli, potrebni i poželjni. Ukoliko Vi to želite, kontaktirajte nas i budite uvereni da ćemo biti pouzdan kupac Vašeg starog četvorotočkaša. Potrebna je samo Vaša dobra volja, pravo je vreme da oslobodite svoje dvorište od suvišnih stvari i zaradite pristojnu sumu novca.